Haveninformatie

U kunt zich melden aan de kade direct voor het Havenkantoor, tussen de steigers A en B.
De laatste ingang bakboord met genoeg ruimte om zelfs met harde wind te manoeuvreren. Is er geen havenmeester aanwezig, kies dan een passende vrije ligplaats.

Aan de buitenzijde staat op de kop van de steigers de lengte van de ligplaatsen. De breedte van de ligplaatsen varieert, maar loopt globaal op van de kademuur naar het eind van de steiger.
Op de steigers van onze haven vindt u stroom (€0,50) en drinkwater (gratis). Het clubgebouw beschikt over moderne sanitaire voorzieningen (douchen € 0,50) en een gezellig clubhuis met fantastisch uitzicht op het Markermeer, waar u van harte welkom bent.

Ligplaats beschikbaar?

U kunt afmeren in een box, als een groen schildje zichtbaar is of een WIT schildje met de tekst VRIJ tot zondag 14.00. Wilt u zich in dat geval later nog eens melden bij de havenmeester/es voor het havengeld? In het raam van het Havenkantoor staat aangegeven wanneer of waar hij/zij aanwezig is.

• Aantal ligplaatsen: 155
  • Diepgang ca. 2,50 meter
  • Coördinaten: 52 o  31 ’ 00 N / 005 o  04’30 E;
  • Kinderspeelplaats aanwezig (op eigen risico, de watersportvereniging erkent geen enkele aansprakelijkheid)
  • Fietsen gratis beschikbaar:info havenmeester (graag een kleine vrijwillige bijdrage voor onderhoud en aanschaf) potje staat in havenmeesterkantoor.
  • Gratis BBQ beschikbaar op een van de mooiste plekjes van Nederland aan de rand van het Markermeer. Info Havenmeester.
  • Vuilnis/glas/papier en chemisch toilet afval stort, op het parkeer terrein.
  • Afwas mogelijkheden om de hoek van het clubgebouw.